VoIP Telefonie


Uw bedrijf/ organisatie wilt besparen op telefoniekosten, daar kan Stoof & Computers! u mee helpen.
Wij bieden u een VoIP (Voice over IP) oplossing aan.

Wanneer uw bedrijf/ organisatie van plan is om te gaan bellen via internet, zonder dat uw bedrijf zelf een telefooncentrale heeft staan, heeft u een cloud based centrale nodig. De VoIP toestellen moeten toch ergens mee kunnen communiceren. Een cloud based centrale wordt ook wel Hosted VoIP genoemd. De telefooncentrale die u dan gebruikt staat veilig in een datacenter.

Uw bedrijf/ organisatie betaalt per toestel een maandelijks bedrag, u kunt dan gebruik maken van alle functies.
wanneer u gebruikt wilt gaan maken van VoIP brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

Capaciteit
Het aantal gesprekken dat gelijktijdige gevoerd kan worden is nagenoeg onbeperkt. de enige factor die dit beperkt is de snelheid van de internetverbinding.

Locatie onafhankelijk
VoIP is gekoppeld aan een telefoontoestel en niet aan een bepaalde locatie. Verhuizen of thuiswerken wordt hierdoor zeer eenvoudig.

Goedkoper
Wanneer u met VoIP van Stoof & Computers! belt, bent u gemiddeld 25% goedkoper uit dan met bijvoorbeeld KPN. Al uw medewerkers (ongeacht waar) bellen onderling gratis.

Integratie
VoIP is zeer eenvoudig te intergreren met een ERP of CRM systeem. Vanuit uw bestaande systeem klikt u op de naam van uw contactpersoon en direct wordt het telefoonnummer gebeld. Ook het nummer herkenning is zeer eenvoudig door de intergratie.

Stappenplan voor VoIP

Stap 1: Offerte aanvraag

Wij maken een offerte voor u op maat. Deze offerte zal een situatie schetsen die bij uw organisatie het beste past en die in de toekomst eventueel makkelijk kan worden uitgebreid. 

Stap 2: Het aanvragen van een internetverbinding

Mocht u op uw huidige locatie nog geen internetverbinding hebben, dan zult u deze aan moeten vragen. Het kan ook zijn dat uw huidige internetverbinding te weinig capaciteit heeft, wij raden u dan aan om uw internetverbinding te upgraden of een extra internetverbinding aan te vragen.
De internetverbindingen via de kabel van Ziggo of glasvezel zijn aanbevolen maar ook ADSL zal geen problemen geven.

Stap 3: Het bestellen van benodigde hardware

De hardware die wij in de offertes aanbieden zijn nodig voor een goed werkend VoIP netwerk. Onder de benodigde apparatuur vallen onder andere de VoIP toestellen, eventueel PoE netwerkswitch en eventueel een nieuw modem. Merken toestellen waarmee wij werken zijn: Tiptel, Grandstream, Yealink etc.

Stap 4: configuratie van hardware

Configuratie en installatie van de benodigde apparatuur. Dit zal Stoof & Computers! voor u doen.

Stap 5: Porteren van telefoonnummers naar Stoof & Computers!

Stoof & Computers zal de verhuizing (porteren) van de telefoonnummers van huidige provider naar Stoof & Computers! verzorgen. Een portering duurt meestal twee weken.

Stap 6: Instellen belwensen

Stoof & Computers! stelt voor u de keuzemenus, voicemails, doorschakelingen, belgroepen in zoals u dat wilt en in gedachte heeft.

Stap 7: Bellen en Besparen

Uw bedrijf/ organisatie kan nu gaan bellen en besparen door middel van VoIP.

Stap 8: Update en Upgrade

Stoof & Computers! zal er voor zorgen dat uw VoIP telefonie up-to-date blijft. En zal u helpen met eventuele upgrades aan uw bestaande VoIP telefonie


Mocht u interesse hebben in VoIP van Stoof & Computers!, neem dan gerust contact met ons op.
Wij voorzien u graag van informatie over deze besparende manier van zakelijk bellen.

Contact

0348-423840
info@stoofit.nl 

Adres

Stoof & Computers!
Lindenlaan 39
3471 CV Kamerik

Gegevens

IBAN: NL95 RABO 0338 3325 02
Inschrijving KvK: 69038562
​BTW Nr: NL8577.01.514.B01