how to create a web page

Privacy, Cookies, Voorwaarden


Privacyverklaring Stoof & Computers!

21 Juni 2018

1. Inleiding 
Voor Stoof & Computers! (lees hierna: Stoof) is uw privacy en het gebruik van uw gegevens van zeer groot belang. Stoof houdt zich dan ook aan de privacywet en zorgt ervoor dat uw gegevens veilig verwerkt en opgeslagen worden. In onze privacyverklaring willen wij u uitleggen wat Stoof doet met de informatie die wij verkrijgen door de website.
Mocht u na de privacyverklaring nog meer vragen hebben, met betrekking tot het verwerken en de opslag van uw gegevens door Stoof, kunt u altijd contact met ons opnemen.

2. Het contactformulier en inschrijven voor nieuwsbrief
Door middel van het contactformulier op onze website, bieden wij u de mogelijkheid om; contact met ons op te nemen, vragen te stellen, advies op maat aanvragen en opmerkingen naar ons sturen.
Als u ons contactformulier invult en verstuurt, dan verwerken wij de volgende gegevens van u:uw naam, uw e-mailadres, ip-adres, en (eventueel) telefoonnummer. Dit doen wij met uw toestemming, voordat u het formulier namelijk verstuurd, moet u akkoord gaan met onze privacyverklaring. Wij bewaren uw informatie in ons bestand, zodat wij op een later moment uw informatie er gemakkelijk bij kunnen pakken en zodat wij zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

3. Mailings en marketing
Op onze contactpagina heeft u ook de mogelijkheid om u aan te melden voor onze mailings. Deze mailings kunnen wij in de toekomst naar u sturen met informatie over: ontwikkelingen, productinformatie, nieuwtjes en tips. U kunt zich elk gewenst moment uitschrijven, iedere toekomstige mailing zal namelijk een afmeldlink bevatten.
Ook door middel van ons abonnement kunt u zich aanmelden voor de toekomstige mailing.
Mocht u zich tussentijds willen afmelden voor onze mailing, dan kunt u dat doen d.m.v. het sturen van een mail aan: afmelden@stoofit.nl .
U zult alleen worden toegevoegd aan onze mailingslijst, als u daar toestemming voor geeft. Wij bewaren uw gegevens in ons bestand, todat u zich uitschrijft.

4. Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij verstrekken uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Onder elke pagina van onze website kunt u de button voor LinkedIN en FaceBook vinden. Zodra u op een van de twee buttons klikt zullen LinkedIN en FaceBook eventueel persoonsgegevens van u verzamelen.

5. Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan onze website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek aan onze website weer worden herkend. En soms kan ook een andere website de cookie lezen en er informatie in opslaan.
Er zijn cookies die noodzakelijk zijn, omdat de website anders niet geheel correct werkt. Sommige cookies zijn juist heel erg bruikbaar voor de bezoekers, bijvoorbeeld omdat hij onthoudt in welke taal u de website wilt lezen. Maar veel cookies worden gebruikt om bij te houden wat u op internet doet. Bijvoorbeeld naar welke pagina's u heeft gekeken. Aan de hand van die informatie analyseren wij uw surfgedrag op onze website.
Mocht u meer informatie over het gebruik van cookies willen, neem dan gerust contact met ons op. Voor uitgebreide informatie over cookies en de regels er achter, ga naar: www.consuwijzer.nl

6. Google Analytics
Onze site maakt gebruik van Google Analytics, hiermee kunnen wij bijhouden hoe de bezoekers onze website gebruiken. Stoof is akkoord gegaan met een verwerkersovereenkomst van Google. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Door deze overeenkomst te tekenen staat Stoof Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De verkregen IP-adressen laten wij door Google anonimiseren.

7. Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

8. Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

9. Algemene voorwaarden
9.1 Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Stoof zijn de ICT-Office voorwaarden van toepassing, deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer: 30174840.
Mocht u deze voorwaarden willen lezen, neem gerust even contact met ons op, dan zullen wij u voorzien van het officiële document.
9.2 Ook gelden er voorwaarden voor het "Stoof & Computers! All-in-one abonnement" deze voorwaarden kunt u vinden op het inschrijfformulier van het abonnement, of lees onze voorwaarden hieronder door. 
Algemene voorwaarden:
* Elke pc of laptop die wordt opgegeven voor het All-in-abonnement wordt bij aanvang door ons voorzien van een registratienummer en een garantiezegel.
* Er kunnen pc’s of laptops geweigerd worden voor het All-in-abonnement en/of het abonnement kan vervallen als onze adviezen niet worden opgevolgd.
* (Mobiele) telefonie en andere werkzaamheden, vallen buiten het abonnement.
* Wij maken de afspraken voor het onderhoud van de pc en/of laptop samen met u.
* Het eerste half uur wordt standaard € 12,50 in rekening gebracht, daarna geldt een verrekening per 15 minuten á € 6,25.
* De factuur ontvangt u via e-mail, wilt u de factuur per post ontvangen, dan zijn de administratiekosten € 1,50
* Betaling van de factuur geschiedt per pin, bij aflevering of verrichte werkzaamheden.
* Het Stoof & Computers! All-in-abonnement wordt automatisch verlengd met eenzelfde termijn, tenzij u uiterlijk 3 maanden voor de vervaldatum van 3 jaar schriftelijk opzegt.
* Software-fouten vallen niet onder garantie.
* Software-updates vanuit de ontwikkelaar zullen ook tegen het gereduceerde uurtarief worden geïnstalleerd.
* Alle pc’s en laptops moeten voorzien zijn van een originele licentiesticker.
* Zorg dat u altijd een backup maakt van al uw data. Stoof & Computers! is NIET aansprakelijk voor gegevensverlies van uw software en data.
* Uitsluitend Stoof & Computers! mag uw persoonsgegevens gebruiken om u op de hoogte te houden d.m.v. een nieuwsbrief.
* Indien u geen nieuwsbrief of andere informatie van ons wilt ontvangen, kunt u zich hiervoor afmelden door een email te sturen naar afmelden@stoofit.nl
* Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00—tot 18.00 uur

10. Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Mocht u vragen hebben of wilt u weten welke persoonsgegevens Stoof van u opslaat, dan kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Als klant heeft u de volgende rechten:
* Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens Stoof & Computers heeft, hoe wij dat opslaan en wat wij daarmee doen.
* Inzage in de precieze persoonsgegevens die Stoof & Computers! opslaat.
* Het laten corrigeren van fouten in uw persoonsgegevens.
* Het laten verwijderen van uw verouderde persoonsgegevens.
* Intrekken van uw toestemming.
* Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van uw persoonsgegevens.
Als u persoonsgegevens wilt laten veranderen of verwijderen bij Stoof, geef dan altijd duidelijk aan wie u bent, zodat wij er zeker van zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon veranderen of verwijderen.

11.Klacht indienen
Mocht u het niet eens zijn met onze handelswijze, informatie die wij delen of verspreiden, dan kunt u altijd een mail sturen naar klachten@stoofit.nl. Alle klachten die wij ontvangen zullen wij in behandeling nemen en terugkoppelen binnen 14 werkdagen.
Mocht u van mening zijn dat Stoof & Computers! niet op de juiste manier omgaat met uw en andermans persoonsgegevens, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens

12. Contactgegevens
Stoof & Computers!
Lindenlaan 37 
3471 CV Kamerik
0348 - 423840



Contact

0348-423840
info@stoofit.nl 

Adres

Stoof & Computers!
Lindenlaan 39
3471 CV Kamerik

Gegevens

IBAN: NL95 RABO 0338 3325 02
Inschrijving KvK: 69038562
​BTW Nr: NL8577.01.514.B01